top of page
  • Redacción

El mejor 11 histórico del Levante para... Pau Ballester


Porter

Gorka Barrie. A banda de la seua qualitat com a porter, va liderar els moviments reivindicatius i de la gravíssima situació de principis dels 80.


Defenses

Central: Sergio Ballesteros. Des-de la segona B a Europa. Gran capità, representant d’allò que tan valorem els granotes: “Cap, Cor i C…….”


Central: Juan Puig. Icona del Llevant als anys 20-30.


Lateral Dret: Antonio Calpe. Emblema del llevantinisme i cognom que no pot faltar quan repassem la nostra història.


Migcampistes

Migcampista: Vicente Iborra. Allà on ha estat ha mostrat sempre el seu orgull de pertànyer a la família granota.


Migcampista: Vicente Latorre. Representa la imatge del Llevant dels anys 80. Gran capità de la nostra història.


Extrem Dret: Agustín Dolz. Jugador clau en el procés de fusió del Gimnàstic i el Llevant (1939). És el jugador granota amb més confrontacions (346).


Extrem Esquerre: Mancha. Al 1922 reforçà al Valencia en un partit d’exhibició front al Barcelona, abans d’eixir al camp es posà l’escut del Llevant al pit, tapant l’escut “Xe”.


Migcampista ofensiu: Pablo Gómez. Per a qui subscriu, el millor migcampista que he presenciat en directe del nostre Llevant.


Davanters

Davanter: Domínguez. Primer jugador granota que va vestir l’elàstica de la selecció espanyola (1963).


Davanter: Serafín. Protagonista del primer ascens a Primera.1963.


Entrenador

Preciado. Amb ell vaig viure el primer ascens de la meua vida a primera (2004).


Banqueta

Mut. El seu compromís granota i la seua qualitat varen conquerir el llevantinisme. José Ballester. Primer president del Llevant i jugador a la vegada. Persona clau en la creació del Llevant FC allà per l’any 1907.


Amador Sanchís. Protagonista del naixement del Gimnàstic FC l’any 1909. Rivera. Eix del primer ascens a primera l’any 2004. Ettien. Impossible no recordar les seues cavalcades. Segon jugador amb més partits disputats de la història. Campuzano. Dels meus primers records quan era un xiquet. Puig II. Va formar part del “Invencibles” a més del onze que va conquerir la Copa de l’Espanya Lliure.

Comments


bottom of page